twitter
www.osdm.info
rss

.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites
26 mar

NOVI PAZAR – Na sednici Nastavničkog veća, kolektiv osnovne škole “Desanka Maksimović” pružio je punu podršku dosadašnjem direktoru Vildani Hodžić.

“Nakon završenog glasanja, uz poštovanje svih epidemioloških mera, prisustvo Komisije za glasanje, kao i predstavnika oba Sindikata, prebrojani su glasovi. Glasalo je ukupno 97 zaposlenih, od 98 upisanih. Za kandidata Redžović Seada bilo je 28 glasova, a za kandidata Hodzić Vildanu 69” – potvrđeno je za naš portal.

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja imenovao je Vildanu Hodžić na mesto direktora ove vaspito-obrazovne ustanove pre četiri godine. Za vreme prvog mandata Hodžić je u saradnji sa Kancelarijom za ulaganja vlade Republike Srtbije upotpunila projektnu dokumentaciju za finansiranje potpune rekonstrukcije škole i sportske hale. Okvirna cena projekta rekonstrukcije škole i sportske hale iznosi 845 miliona dinara.

Hodžić je za školu sa skromnim budžetom uspela da obezbedi prenosive računare za sve uposlene, kao i tablete za određeni deo đaka koji nastavu pohađaju online.

Škola u poslednje četiri godine beleži istorijske uspehe i rezultate, pa je tako svrstana u sami vrh liste najboljih škola u gradu.

Protivkandidat Sead Redžović nastavnik je predmetne nastave u ovoj školi. Pored toga, obavlja i funkciju odbornika u Skupštini grada Novog Pazara sa izborne liste “Akademik Muamer Zukorlić – Stranka pravde i pomirenja”.

indeksonline.rs

Komentari isključeni za Kolektiv OŠ “Desanka Maksimović” pružio punu podršku Vildani Hodžić