twitter
www.osdm.info
rss

.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites
4 jun

OŠ ,,21 Maj” Goduša, OŠ ,,Šukrije Medjedovića” Godijevo, OŠ, OŠ ,,Miomir Djavović” Sušica u saradnji sa NVO ”EUROMOST” i Turističkom organizacijom Bijelo Polje, 2 juna su organizovali manifestaciju školske susrete u mjestu Sipanje, pod nazivom ”Školski susreti Sipanje 2016”

Manifestaciju je otvorio potpredsjednik opštine Bijelo Polje Smolović Petar, koji je pozdravio sve pridsutne goste,učesnike,organizatore i ujedno izrazio zadovoljstvo održavanjem ove manifestacije,koja je jako značajna za Bihorski kraj kao i sve škole iz ovih krajeva,zbog čega očekuje da ova manifestacija postane tradicionalna, da se svake godine održava i da na nju uzmu učešće i ostale škole sa Bihorskog kraja.

Školski susreti Sipanje 2016 je prvi događaj ovog karaktera koji se održava u prelijepom ambijentu bihorskog kraja, kazao je Smolović, uz nadu da će ovakve manifestacije doprinijeti afirmaciji naših sela, seoskog turizma i ostalih ljudskih i prirodnih potencijala.“Cilj ovakvih turnira nije samo da se takmičimo za sportske rezultate, već da pojačamo druženje i saradnju,i steknemo nova prijateljstva”, poručio je potpredsjednik.

On je dodao da je ova manifestacija okupila oko 400 učenika iz ove tri škole i oko 100 nastavnika,koji će se danas družiti, kroz sportska takmičenja u fudbalu,krosu,povlačenju konopca i bacanju kamena sa ramena.

Kroz manifestaciju su održana i predavanja na temu, borbe protiv narkomanije,vršnjačkog nasilja kao i zaštite životne sredine.

U ime organizatora sve prisutne je pozdravio i direktor OŠ.Šukrija Medjedović iz Godijeva Sabahet Spahić,koji je pozdravio goste iz drugih škola sa Bihorskog kraja, kao i goste direktore pobratimskih škola iz Novog Pazara,koje su najavile za sledeću godinu učešće sa svojim školama na ovoj manifestaciji.

Celokupnu galeriju pogledajte ovde:

https://www.facebook.com/JU-O%C5%A0-%C5%A0ukrija-Me%C4%91edovi%C4%87-587141584754836/photos/?tab=album&album_id=797683510367308