twitter
www.osdm.info
rss

.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites
9 sep

Ekipe Javnog kominalnog preduzeća ”Gradska čistoća” već treći dan izvode radove na uklanjanju korova iz dela dvorišta Osnovne škole ”Desanka Maksimović”, kako bi otklonili i najmanju mogućnost od, kako se strahovalo, pojave zmija. U jednom delu školskog dvorišta uređena je i letnja učionica za nastavu u prirodi. Radove je danas obišla članica Gradskog veća zadužena za obrazovanje Ulfeta Demčović. Ona je poručila roditeljima da nemaju razloga da brinu za bezbednost svoje dece u toj školi.
20160908_112416
”Radi bezbednosti dece, na poziv građana i direktora škole, Gradska uprava je angažovala radnike komunalnog preduzeća Čistoća da uklone korov iz dela dvorišta ć, kako bi se otklonila opasnost od pojave zmija”, kaže Demčović. Ona pozvala građane, naročito stanare kuća u blizini škole da više vode računa i ne bacaju smeće u školsko dvorište.
20160908_123253
Istovremeno, u drugom delu školskog dvorišta, radovi drugog tipa. Izradu drvenih klupa za nastavu na otvorenom donirala je grupa ”Prijatelji škole” a prostor za letnju učionicu u prirodi uredili su radnici Gradske čistoće.

Sa prvim sunčanim danima, dok se osuši zemljište u delu gde su izvođeni radovi, za učenike OŠ Desanka Maksimović može početi i nastava u prirodi.
dm

(www.osdm.info & www.rtvnp.rs)

Komentari isključeni za Dvorište sređeno, uskoro nastava u prirodi